Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Evil Plan - JPop.com
Artist info
Evil Plan

Evil Plan

Evil Plan


Sommige bandbiografieën lezen weg als een spannend jongensboek. De bandleden ontmoeten elkaar op school, brengen een EP’tje uit dat wordt opgepikt door een platenbons en ineens gaat het hard. Het grote succes lonkt en eist uiteindelijk haar tol: bandleden maken ruzie, stappen op of raken aan de drugs. Uiteindelijk, na de zoveelste personeelswisseling, gaat de zanger solo en valt de band uiteen. Evil Plan is niet zo’n band en dit is niet zo’n biografie. Read more on Last.fm
Sommige bandbiografieën lezen weg als een spannend jongensboek. De bandleden ontmoeten elkaar op school, brengen een EP’tje uit dat wordt opgepikt door een platenbons en ineens gaat het hard. Het grote succes lonkt en eist uiteindelijk haar tol: bandleden maken ruzie, stappen op of raken aan de drugs. Uiteindelijk, na de zoveelste personeelswisseling, gaat de zanger solo en valt de band uiteen. Evil Plan is niet zo’n band en dit is niet zo’n biografie. Evil Plan is in veel opzichten een ouderwetse band.

Evil Plan is zo’n band die avond na avond, kroeg na kroeg haar publiek wil inpakken met stevige rock in de beste traditie van de late jaren ’60. Niks geen sluiproutes, niks geen talentenjachten, niks geen commerciële uitverkoop. De muziek doet het woord. Evil Plan werd opgericht in januari 2010, door zangeres Isaura Gorter, gitarist Bas Koekkoek, basgitarist Danny Moons en drummer Mats Gorter. Het doel was duidelijk: Evil Plan wordt een strakke, stevige rockband die echte, melodieuze liedjes speelt.

Grote voorbeelden zijn The Who, Creedence Clearwater Revival en The Beatles. In mei 2010 wierpen de torenhoge ambities van de band de eerste vruchten af: de eerste single ‘(No) Personal Boundaries’/’Rock ’n Roll Religion’ zag het licht. In de twee jaar die volgden heeft de band veel opgetreden in en om thuisstad Hilversum, met veel succes. Het publiek groeide iedere avond en meer en meer nummers werden woordelijk meegezongen. In september 2012 ging Evil Plan een samenwerking aan met Theo Vogelaars (Tröckener Kecks, De Snevo’s). Het eerste resultaat van deze samenwerking, de single ‘Pieces’/’Pyjama Days’, bezorgde de band de nodige aandacht.

Met name ‘Pyjama Days’ werd een publieksfavoriet, die zelfs airplay behaalde op Britse undergroundradio. In de loop van 2013 dook de band wederom de studio in met Theo Vogelaars, om in december te verschijnen met debuut-EP ‘Brontosaur Sandwich’. Hoewel de EP officieel pas beschikbaar werd in januari 2014, werd in december een exclusieve presentatie gehouden voor een zeer select gezelschap. Op dit moment doet Evil Plan wat zij inmiddels alweer vijf jaar doet: avond na avond, kroeg na kroeg haar publiek inpakken. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 5 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found