Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Evenwicht - JPop.com
Artist info
Evenwicht

Evenwicht

Evenwicht


Het Culemborgse duo Evenwicht bestaat sinds 10 november 2009 en laat zich wat betreft muziekstijl het best omschrijven als intellectuele hiphop boordevol creativiteit. Het uitvoerend tweetal, luisterend naar de stage names Le Professeur (Marnix) en Proza (André), was voordien al goed bevriend en maakte samen muziek, maar de winter van 2009 betekende een ommezwaai: tijd voor iets nieuws. Tijd voor balans in de Nederlandse muziek. Tijd voor Evenwicht. Read more on Last.fm
Het Culemborgse duo Evenwicht bestaat sinds 10 november 2009 en laat zich wat betreft muziekstijl het best omschrijven als intellectuele hiphop boordevol creativiteit. Het uitvoerend tweetal, luisterend naar de stage names Le Professeur (Marnix) en Proza (André), was voordien al goed bevriend en maakte samen muziek, maar de winter van 2009 betekende een ommezwaai: tijd voor iets nieuws. Tijd voor balans in de Nederlandse muziek. Tijd voor Evenwicht. In 2010 zag het eerste tastbare resultaat van de vernieuwde samenwerking het licht. De veertien tracks tellende EP Dichter bij jezelf is geheel in eigen beheer uigebracht.

Verder werd er voor drie nummers een videoclip opgenomen. Na een jaar van optredens werden plannen gemaakt voor een tweede EP, deze verscheen afgelopen september. Voor de nieuwe EP hebben de heren van Evenwicht hun live-uitvoering als uitgangspunt gekozen. Interactie en inspiratie zijn daarbij sleuteltermen. Ook willen de mannen instrumenten, gasten en wellicht in de toekomst zelfs een klein orkest gaan betrekken bij de concerten.

Samenwerking met andere genres is daarbij een pré: zolang er maar balans is. Verder is Evenwicht met één track vertegenwoordigd op de compilatie FTG 3, waarmee verdere landelijke bekendheid is verworven. Geslaagde optredens en de goed ontvangen tweede EP brengen Evenwicht waar het graag wil zijn: op een gebalanceerde, stabiele manier van je hobby je werk maken. Of liever: van je hobby je leven maken.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 16 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found