Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Esti Kornél - JPop.com
Artist info
Esti Kornél

Esti Kornél

Esti Kornél


az esti kornélt 2006 nyarán alapította néhány mezőtúri gimnazista egy önkényesen próbateremmé átalakított mélygarázsban. a következő évben első szárnypróbálgatásaik lenyomataként elkészítettek két házilag felvett demoanyagot, amelyeken 4 - 4 saját szerzemény kapott helyet. az utóbbi címadó dalából, a panodrámából videoklip is készült Vad Róbert rendezésében. néhány doboscserét követően ez év végére összeállt a jelenlegi felállás. Read more on Last.fm
az esti kornélt 2006 nyarán alapította néhány mezőtúri gimnazista egy önkényesen próbateremmé átalakított mélygarázsban. a következő évben első szárnypróbálgatásaik lenyomataként elkészítettek két házilag felvett demoanyagot, amelyeken 4 - 4 saját szerzemény kapott helyet. az utóbbi címadó dalából, a panodrámából videoklip is készült Vad Róbert rendezésében. néhány doboscserét követően ez év végére összeállt a jelenlegi felállás. 2008 a tehetségkutatók éve volt. szentesen kvázi elsők lettek, tatabányán különdíjasok, novemberben pedig a borsodi zenei fesztiválok tehetségkutatójának nyerteseként továbbjutottak az international live award bécsi középdöntőjébe.

2009 mindenképp fontos év számukra. egyrészt megadatott a lehetőség olyan zenekarok társaságában koncertezni mint a kiscsillag, a hs7 vagy a pál utcai fiúk. másrészt ezen a nyáron kellőképpen elnyújtott előzmények után végre felvehették első nagylemezünk anyagát. mindeközben a nyári fesztiválok színpadjain is bizonyíthattak (pannónia fesztivál, fishing on orfű, hegyalja, efott, szin).

első nagylemezük, az "Egytől egyig" 2009 novemberében jelet meg a megadó kiadó gondozásában. a lemezről a "Ki van kint" című dalukhoz klip is készült Vad Róbert vezetésével. 2010-ben a zenekar történetének eddigi legnagyobb eseménye: koncert a Kispál és a Borz meghívásából a Sziget Nagyszínpadon. 2011-ben sok vidéki koncert és sikeres fesztiválos fellépések után májusban elkészült az új lemez első beharangozó dala "Mit akarsz látni?" címmel, november végén pedig megjelent a "Boldogság, te kurva" című második Esti Kornél lemez. tagok: Lázár Ágoston - dob Lázár Domokos - gitár Nagy István - ének Pályi Ádám - basszusgitár Veres Imre - gitár Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found