Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Enes Ukić - JPop.com
Artist info
Enes Ukić

Enes Ukić

Enes Ukić


Enes Ukić rođen je u Novom Pazaru (Srbija) 24. 03. 1086 godine. Završio je osnovnu muzičku školu "Stevan Mokranjac" u Novom Pazaru. Srednju školu završio je u Americi (New Jersey). Sada je student druge godine Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, kao i druge godine fakulteta za Finansije, bankarstvo I administracije u Beogradu. Pjevanjem se bavi od svoje jedanaeste godine. Izdao je jedan album "Na Istok Il' Zapad" u izdanju Hayat Production. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada za mlade muške vokale Read more on Last.fm
Enes Ukić rođen je u Novom Pazaru (Srbija) 24. 03. 1086 godine. Završio je osnovnu muzičku školu "Stevan Mokranjac" u Novom Pazaru.

Srednju školu završio je u Americi (New Jersey). Sada je student druge godine Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, kao i druge godine fakulteta za Finansije, bankarstvo I administracije u Beogradu. Pjevanjem se bavi od svoje jedanaeste godine. Izdao je jedan album "Na Istok Il' Zapad" u izdanju Hayat Production.

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada za mlade muške vokale, kako u regiji, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama dok je boravio na školovanju tamo. Dva puta je uzeo učešće na prestižnim dečijim muzičkim festivalima “Zlatna pahulja” i “Zlatna staza” u Rožajama, gde je ostvario zapažene rezultate. Do sad je snimio dva spota, za pjesme "Ženu srce otkuca" i "Ne mogu". Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 12 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found