Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Elle Bandita - JPop.com
Artist info
Elle Bandita

Elle Bandita

Elle Bandita


“Vroeger was ik een beetje bang voor Elle Bandita. Het vooroordeel heeft nu plaats gemaakt voor respect. Met deze band is ze op haar best. Op het podium staat een retestrakke rockband met ervaring.’’ LiveXS popmagazine n.a.v. Lowlands 2009 - 25 aug. 2009 Pas 23 jaar en toch al een brok aan muziek- en levenservaring: rockchick avant-la-lettre ELLE BANDITA. ‘Neêrlands nieuwste rockbitch’ zoals Matthijs van Nieuwkerk haar eerder al noemde in een uitzending van De Wereld Draait Door Read more on Last.fm
“Vroeger was ik een beetje bang voor Elle Bandita. Het vooroordeel heeft nu plaats gemaakt voor respect. Met deze band is ze op haar best. Op het podium staat een retestrakke rockband met ervaring.’’ LiveXS popmagazine n.a.v.

Lowlands 2009 - 25 aug. 2009 Pas 23 jaar en toch al een brok aan muziek- en levenservaring: rockchick avant-la-lettre ELLE BANDITA. ‘Neêrlands nieuwste rockbitch’ zoals Matthijs van Nieuwkerk haar eerder al noemde in een uitzending van De Wereld Draait Door, heeft een groep muzikanten om zich heen verzameld waar je niet omheen kan. En om ELLE BANDITA heen gaan we dan ook niet.

De aftrap van haar Nederlandse tournee vond plaats op Eurosonic en op Noorderslag 2009. Verder was ELLE BANDITA live o.a te zien op Lowlands 2009, Metropolis 2009, The Great Escape(UK) 2009, en in de Melkweg. Tweemaal heet ELLE BANDITA al gespeeld in het tv-programma De Wereld Draait Door, en enkele malen in het radioprogramma van Giel Beelen. Met haar combinatie van hardrock, punk en electro, zet ELLE BANDITA een energieke live show neer met een flinke punkattitude.

Ze laat geen podiumdeel onbenut. Hangend aan de lampen of crowdsurfend over het publiek, ELLE BANDITA brengt je waar ze zelf zin in heeft. Samen met Vincent Niks, Menno ‘’Mono’’ Bouma, Micha Hands en Reinier Vermeulen weet ELLE BANDITA het publiek te overtuigen om mee te dansen, stampen en schreeuwen. Het nieuwe album van ELLE BANDITA, genoemd ‘’Queen of Fools’’ is in februari 2009 uitgebracht op PIAS sindsdien is het hard gegaan. Aan het album werkten onder andere mee producers Billinger & Marsman, Reyn Ouwehand en Torre Florim (De Staat).

Joppe Molenaar van Voicst drumt een mopje mee; voor ELLE BANDITA bestaan geen muzikale grenzen. ELLE BANDITA heeft een rijk verleden wat muziek betreft. De afgelopen jaren was ze de stuwende kracht bij all-girl punkrockband The Riplets (R.I.P.) en speelde ze, in 2008, alle grote zomershows van Voicst als gitariste. Hiermee stond ze o.a. in De Kuip, op Sziget, Metropolis en op een aantal andere grote festivals.

Zoals 3voor12 schreef; ‘’Elle Bandita rockt met de band als een tierelier en we zullen het weten ook, dat dit katje zelfs niet met handschoenen valt aan te pakken.’’ http://www.ellebandita.com Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found