Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Decean - JPop.com
Artist info
Decean

Decean

Decean


Nick Decean – vocal, acustică Augustin Decean – chitar ă electrică Ninio Decean – keyboards Mihai Decean – bass Marius Petrina – tobe “Cine-ar putea rosti blestem peste binecuvântarea cerului? Cine va putea sta în calea acestui popor pregătit de Mâna şi Duhul Lui Dumnezeu să-I fie Mireasă? Este Doamne nădejde pentru ţară, …este Doamne iată viaţă pe drumul Tău, Drumul Tău care de astăzi va fi şi Drumul Meu!” ( Florin Mitra – Lansare DECEAN2PRAISE, Ocna-Mureş) Read more on Last.fm
Nick Decean – vocal, acustică Augustin Decean – chitar ă electrică Ninio Decean – keyboards Mihai Decean – bass Marius Petrina – tobe “Cine-ar putea rosti blestem peste binecuvântarea cerului? Cine va putea sta în calea acestui popor pregătit de Mâna şi Duhul Lui Dumnezeu să-I fie Mireasă? Este Doamne nădejde pentru ţară, …este Doamne iată viaţă pe drumul Tău, Drumul Tău care de astăzi va fi şi Drumul Meu!” ( Florin Mitra – Lansare DECEAN2PRAISE, Ocna-Mureş) Mai mult decât un simplu cd, ultimul album ”Drumul meu” reprezintă chemarea trupei DECEAN pentru noua generaţie din România - fiţi ceea ce am fost creeaţi să fim: Închinători adevăraţi ai lui Dumnezeu! Anul 2005 şi acest nou album DECEAN2PRAISE, înseamnă pentru Decean intrarea într-un nou sezon, un sezon în care apar noi membri în trupă, un sezon în care Nick Decean de acolo din faţă provoacă oamenii să intre în prezenţa lui Dumnezeu, să-I înţeleagă inima de Tată, să pună un zâmbet pe faţa lor. Nick spune: ”Vreau să văd oameni care sunt gata să pună totul jos, la dispoziţia lui Dumnezeu, oameni care au decis să se schimbe şi care nu se mai opresc tot timpul să se uite înapoi la trecutul lor, oameni care vor să se închine în duh şi adevăr tot timpul, nu doar la concerte, pentru că închinarea este un mod de viaţă.” În acelaşi timp acesta este şi un sezon al bucuriei. “Trebuie să învăţăm să zâmbim, pentru că fiecare zi este Este Ziua Ta Doamne. Dacă nu arătăm bucuria pe feţele noastre, faptul că avem ceva mai mult decât cei din jurul nostru, ce îi va face pe oameni să caute inima lui Dumnezeu?” spune Mihai.

“Cel mai bun lucru cu privire la muzică este că o ai întotdeauna la dispoziţia ta. Atunci când simţi că viaţa te copleşeşte cu problemele ei trebuie doar să dai puţin volumul mai tare şi să-L laşi pe Dumnezeu să lucreze la inima ta” spune Augustin zâmbind. Lângă cei patru care formau până acum trupa Decean, apare odată cu acest album şi cel de-al 5-lea membru, Marius Petrina. ”În decursul anilor am colaborat foarte bine cu mulţi artişti la tobe, dar pe Marius l-am simţit cel mai aproape de noi. S-a integrat foarte repede şi a prins din mers viziunea trupei… ce mai, în aceşti 2 ani de când este cu noi a devenit de-al nostru”…spune Nick despre Marius toboşarul trupei.

“Este o binecuvântare şi o plăcere să cânt cu oameni atât de dedicaţi, oameni cu o viziune clară şi maturi din punct de vedere spiritual; sunt o încurajare pentru mine, un impuls în a continua să pun în practică talentul pe care Dumnezeu mi l-a dat.” declară Marius. Pentru a creea un album bun ai nevoie de oameni deosebiţi. Unul din aceşti oameni care au avut o contribuţie decisivă asupra albumului “Drumul Meu” este Rob Still. El este producător muzical şi un bine cunoscut lider de închinare din Nashville, Tennesse. “L-am întâlnit pe Rob acum 4 ani la Festivalul SOZO (Baja-Ungaria) şi am învăţat multe lucruri de la el. Este mai mult decât un prieten pentu noi, ne-a ajutat mult înregistrând tobele la Orchard Studio, studioul lui propriu, şi ne-a permis să folosim două din piesele lui: “Aceasta e” şi “Doamne eşti bun” pe acest album.

Prin el l-am cunoscut pe Kevin Jones cel care avea să cânte tobele pentru album” spune Nick. Un lucru care le-a uşurat foarte mult munca a fost faptul că băieţii şi-au deschis la Ocna-Mureş propriul studio. Studioul se numeşte RIVERSIDE şi Ninio este cel care se ocupă de el. ”Odată cu munca în studio am descoperit o mulţime de lucruri noi; este mediul în care îmi pot lăsa creeativitatea să exprime ceva nou”, spune Ninio cel care este responsabil cu “elementele noi” ce apar în sound-ul trupei. Înregistrările pentru acest album au fost făcute în perioada ianuarie-mai 2005 la Riverside Studio. Şi chiar dacă părerea multora despre piesele traduse şi adaptate nu este cea mai bună, piesele de pe acest album au fost selectate atent, muzica deschide porţile închinării şi mişcă inimile, iar versurile exprimă o dragoste autentică faţă de Cel ce ne-a iubit întâi.

Un alt om care s-a implicat în acest proiect a fost Călin Boca, care i-a ajutat mult la mixajul acestui album. ”Am mai colaborat cu Boca la albumul Deschide Cartea şi ştiam că este un muzician şi un inginer de sunet de excepţie. Pe langă faptul că ne-a mixat albumul, timpul pe care l-a petrecut la Ocna-Mureş ne-a apropiat ca prieteni” spune Mihai. DECEAN se întâlneşte cu Dan Petric, un producător din Baia Mare care are propriul lui studio TRINITY şi care îi ajută să pună toate lucrurile la punct. ”El a fost omul care a înţeles ce vrem să facem şi ne-a încurajat să punem pasiune în acest proiect.” Ninio continuă: “Nu ştiam la ce să ne aşteptăm la început de la această colaborare, dar Dumnezeu a condus relaţia noastră cu el, rezultatul fiind o performanţă muzicală care se ridică la un alt nivel.” Şi pentru că are o familie talentată, soţia lui, Bianca a fost cea care a creat design-ul pentru coperta albumului.

“Suntem încântaţi de coperta albumului, nu ne aşteptam să iasă atât de bine. Bianca a reuşit să transmită exact mesajul pe care noi am vrut să-l dăm.” spune Mihai. Echipa DECEAN cuprinde mulţi oameni devotaţi care şi-au dedicat viaţa extinderii Împărăţiei lui Dumnezeu; oameni cu inimi de slujitori care sunt gata oricând să susţină din umbră acestă lucrare. Trebuie să-I menţionăm printre aceştia pe Addy Fişcă (inginerul de sunet al trupei) – omul care face trupa DECEAN să sune atât de bine live, T-Jay (proiecţie video & stuff), Hopu (technician drums), omul de care Marius îşi aminteşte cu drag! J Dar secretul succesului trupei DECEAN stă în oamenii care îi susţin cu post şi rugăciune. Grupul de rugăciune de la Misiune (Ocna-Mureş), pastorul Iuliu Centea (un tată spiritual al băieţilor) şi mulţi alţii care îi susţin şi se roagă pentru ei! O întrebare rămâne: De unde vine numele albumului DECEAN2PRAISE, “Drumul Meu”? Ninio spune zâmbind: “Vă lăsăm pe voi să “citiţi” printre rânduri ascultând acest album.

Uneori ideile fanilor sunt mai mult decât interesante. Oricum, faceţi-vă bagajul (mâini nevinovate şi o inimă curată) pentru că vrem să vă ducem la Muntele cel Sfânt!” Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found