Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Connect - JPop.com
Artist info
Connect

Connect

Connect


Grupa Connect nakon više od šest godina postojanja i rada na demo sceni izdala svoj album prvovijenac ''Prvo pa muško'', koji je izasao 1.11.2005. nasao se u prodaji pod etiketom Morris/Menart. Dragi, Shalla, Jura i Burazsel radili su na ovome albumu otprilike dvije godine. Snimljeno je preko trideset pjesama, od kojih se 18 našlo na debi albumu. Kao gosti na albumu pojavljuju se General Two, Davor Gobac, VIP (Beograd) i Smile Provokator (Šah-Mat). Read more on Last.fm
Grupa Connect nakon više od šest godina postojanja i rada na demo sceni izdala svoj album prvovijenac ''Prvo pa muško'', koji je izasao 1.11.2005. nasao se u prodaji pod etiketom Morris/Menart. Dragi, Shalla, Jura i Burazsel radili su na ovome albumu otprilike dvije godine. Snimljeno je preko trideset pjesama, od kojih se 18 našlo na debi albumu.

Kao gosti na albumu pojavljuju se General Two, Davor Gobac, VIP (Beograd) i Smile Provokator (Šah-Mat). ''Prvo pa muško'' sniman je u Connect-ovom studiju u Zaprešiću, te u Morris studiju. Mixan (Shalla&Koolade) i masteriran (Miro Vidović) je u Morris studiju. Produkciju na albumu potpisuju Shalla, Koolade, Nace i Marvel.

Nakon već svima dobro poznatih ''Brige ugasim pjesmom'', ''Koga ona voli'', te službenih predsinglova ''Na, na ,na'' i ''Super par'', i singlova albuma za koji su se snimili spotovi su pjesme ''Vuglji, vuglji'' na kojoj gostuje Davor Gobac iz grupe Psihomodo pop, te pjesma «Nebo». Treći najavni singl s albuma je ujedno i najveca poslastica albuma, svima dobro poznata pjesma «Jeebena». Selmir Mujagic – Selko aka Sele Kitopsina Ovako!!! Zovem se Selmir Mujagic – Selko aka Sele Kitopsina. Roden sam 14.

11. 1981. Škola me nije baš pušila kao ni ja nju pa sam tako na obostranu srecu i nezadovoljstvo izbacen iz par njih ali to me nije sputavalo u mojim planovima. Repom se bavim od najranijih dana kvartovskih spika i sranja...

Sredinom 90-ih bio sam clan old school grupe Undergroun G's koja se zasnovala na cistom rep entuzijazmu njezinih clanova, a repovi su bili na engleskom jeziku. Nakon što se grupa preformulirala u Šah-Mat ostajem još clan neko vrijeme a onda krecem u neke druge vode pomiješane sa sranjima i užitcima...!!! U novom mileniju 2001. vracam se u staru školu! Pristupam grupi Connect zajedno sa Jurom Blazeom iz Šah-Mata i pocinjemo sa ozbiljnim radom bez ikakvih pubertetskih fora, pa tako sa lou badžet spikama i nastupima uzimamo neku gutu i otvaramo svoj studio u kvartu da bi snimili demo! Nakon kae demo super prošao bacamo se na posao sa albumom i pocinjemo... IVAN DRAŽIC - DRAGI Par skromnih rijeci o meni... ja sam IVAN DRAŽIC - DRAGI moji me zovu ÐIÐI KLO..

rođen (dan poslije Isusa) 26.12.83. u Zagrebu. Maturirao u srednjoj Grafickoj skoli takoder u Zg-u. Jednom mjesecno posjetim faks :) inace sam student Grafickog fakulteta-smjer Gr.dizajn.

Od malih nogu ubijao kosarku i igrao za K.K.Fortuna u Zapresicu (skoro izborili ulazak u prvu A1 ligu,znaci nije bila zajeb......) Bezpovratno me od kosarke udaljila ova muzika i sve ostalo sto ide uz nju...kako bi moj stari rekao...(sve te face i psihoaktivne supstance) ali isto tako mogu reci da je ova muzika koju mi pumpamo jedna od stvari koje me odrzavaju na zivotu,trenutno...znaci, volim to sta radim,volim kad smo u pokretu i kad dobro zabavljamo nasu publiku... Veliki pozdrav- Ðidi klo jura Jura Blaževic: volim - svoju obitelj (malo nas je, al...), prijatelje, zezanje, atraktivne cice, erotiku (al ne madonin album), dobre tenisice, dobru kuhinju, janjetinu, mineralnu vodu, kokice, kvalitetne utakmice, odmaranje, biznis (toliko malo vremena, a toliko puno posla), drage i dobre ljude, novac, mir, slobodu (novac daje mir i slobodu), muziku (ne nuzno rep), a nekad sam volio i lepu brenu... volim se smijat, mada sam po karakteru vise tuzan, nego sretan, takodjer sam i relativno umjereni optimist, a i dosta tesko odustajem od stvari koje su mi bitne. zapravo nikada.

pamtim, ne zaboravljam, i mislim da je zemaljska kugla jedno prekrasno mjesto za sve ljude, ali dok god celni ljudi "jedu govna" i siroti narod mora jest govna.ovi potonji doslovno. drago mi je kada uspiju vrijedni ljudi, mada meni vise pashe sintagma i smisao "lake love". sto ne znaci da necu 100% truda unijet u sve sto radim. pasionirani sam kladitelj, a moja mater veli da sam ovisnik o kladionici.

ali nikad ne ulazem veliku lovu. veliku lovu samo dizem. da ziher. imam kredit za auto, strasne planove za sljedecu godinu, a ako bude srece biti ce i svega ostalog.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found