Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Cobla Contemporània - JPop.com
Artist info
Cobla Contemporània

Cobla Contemporània

Cobla Contemporània


L’any 1995, il·lusionats i engrescats amb l’ànim de fer noves i diferents aportacions, es va crear la cobla Contemporània. Durant aquest temps la Contemporània ha difós una manera de fer música del tot innovadora, acceptada àmpliament pels programadors i el públic en general. Una de les facetes més vitals de la Contemporània és la promoció de joves compositors. En el seu repertori hi ha diversitat d’estils i procedències. Els compositors desconeguts són sempre grans troballes per a la Contemporània. Read more on Last.fm
L’any 1995, il·lusionats i engrescats amb l’ànim de fer noves i diferents aportacions, es va crear la cobla Contemporània. Durant aquest temps la Contemporània ha difós una manera de fer música del tot innovadora, acceptada àmpliament pels programadors i el públic en general. Una de les facetes més vitals de la Contemporània és la promoció de joves compositors. En el seu repertori hi ha diversitat d’estils i procedències. Els compositors desconeguts són sempre grans troballes per a la Contemporània. Les noves tecnologies són el pal de paller de la Contemporània.

A la web oficial, www.contemporania.net hi ha disponibles notícies, botiga virtual, enregistraments, actuacions, fotografies, repertori, biografies d’autors enregistrats i concursos participatius. Més films és la nova creació de la Contemporània per aquest 2008. Dotze autors, alguns molt novells, han recreat a compàs de sardana les melodies que més han colpit la seva vida. Sorprenents versions de peces clàssiques com Doctor Zhivago, La gran evasión i El violinista en el tejado o versions de temes ben moderns i actuals com Titànic, Harry Potter i El senyor dels anells. Altres creacions són: Films (2007) la primera part del cinema, Circum! (2006) una volta pel circ, Bestial (2005) la recreació del món animal i Sardafòrum (2004) un viatge per la cultura universal. Sardaxou és fer de la sardana una festa. Sovint en les actuacions, a la darrera sardana, els de la Contemporània coreografien i animen el final de festa.

Hi podeu trobar barrets, disfresses, bombolles, pilotes de platja, confeti, globus de diferents dimensions..., amb l’ànim constant d’innovar. La música sempre és el fil conductor amb el qual s’engresca a tot el públic. L’Obra del Ballet Popular els va atorgar l'any 2004 el Premi a les Iniciatives Renovadores per l’aportació festiva a les ballades de sardanes. Aquesta distinció es va lliurar a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. Des de la Contemporània es porta a terme una destacable tasca d’edició discogràfica, amb tres col·leccions engegades. Contemporanis és una tria deliberada de sardanes d’autors vius, per mitjà d’una convocatòria als compositors perquè facin arribar les seves propostes per a l’enregistrament.

La segona col·lecció és L’Audició on es reprodueixen sardanes senceres, editades en cinc compactes. La tercera col·lecció és Sardaxou on enregistren els concerts especials de la Contemporània, on l’objectiu principal és passar una bona estona. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found