Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Brädi - JPop.com
Artist info
Brädi

Brädi

Brädi


www.bradi03.com Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa, 5th Element-kollektiivin puitteissa. Lahtelaisen hiphopin kivijalan valaneen ryhmän nimissä julkaistiin aikanaan kolme omakustanne-albumia ja järjestettiin menestyksekkäitä hiphop-tapahtumia vuosien ajan. 5th Elementissä toimivat mm. Cheek ja TS, joiden kanssa yhteinen musiikkimaku ja tavoitteet johtivat myös Brädin Herrasmiesliiga-yhtyeen perustamiseen 2000-luvun alkupuolella. Read more on Last.fm
www.bradi03.com Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa, 5th Element-kollektiivin puitteissa. Lahtelaisen hiphopin kivijalan valaneen ryhmän nimissä julkaistiin aikanaan kolme omakustanne-albumia ja järjestettiin menestyksekkäitä hiphop-tapahtumia vuosien ajan. 5th Elementissä toimivat mm. Cheek ja TS, joiden kanssa yhteinen musiikkimaku ja tavoitteet johtivat myös Brädin Herrasmiesliiga-yhtyeen perustamiseen 2000-luvun alkupuolella. Brädi on tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään suomalaisen rapin ykkösnimen, Rähinä Recordsille levyttävän Cheekin, kanssa.

Brädi kuuluu Cheekin keikkaryhmään ja on vetänyt useita satoja keikkoja tämän tuplaajana sekä ollut haluttu vierailija lukuisten muidenkin suomalaisten rap-artistien levyillä. Kaikkiaan miehellä on yli kymmenen vuoden kokemus suomalaisesta hiphop-kentästä sekä lähes vertaansa vailla oleva määrä vuosien keikkailun tuomaa kokemusta ja karismaa. Suomalaisissa hiphop-piireissä ystävällisenä ja sosiaalisena konkarina tunnetun Brädin soololevyä on odotettu jo pitkään. Vihdoin 12. toukokuuta ilmestyy Rähinä Recordsin julkaisemana miehen ensimmäinen oma albumi, ”Repullinen Hiittiä”.

Levyn ensimmäinen single, ”Mä Tarjoon”, julkaistiin alkukeväästä, ja se sai räjähtävän lähdön radiossa nousten YleX:n A-soittolistalle lähes välittömästi ilmestyttyään. Kappaleella vierailee Rähinä-Recordsin riveistä tuttu artisti Illi. Brädin tuore albumi on nyky-rapin vallalla olevasta tuotantotavasta poiketen täysin lahtelaistuottaja Henkka ”MGI” Lanzin tuottama. MGI:n meriittilistalta löytyvät mm. kansainväliset supertähdet 50 Cent, Akon ja Sean Kingston. Rähinä Recordsin riveistä levyllä mukana ovat Brädin Herrasmiesliiga-bänditoveri Cheek, Elastinen, Tasis, TPH ja suureksi yllätykseksi suomenkielellä levyllä vieraileva Redrama.

Heidän lisäkseen albumilla kuullaan useita laulajavieraita ”Mä Tarjoon” – singleä tähdittävän Illin lisäksi. Soundimaailmaltaan Brädin esikoinen on todella kiinni tässä ajassa ja täyttää kansainvälisetkin standardit. Mies lupaa levyllä puhua omalla suullaan - urbaanin kulkurin tarinoita, kuuntelijaa motivoivalla asenteella. Onpa joku sanonut levyn olevan kollegoidensa tuotoksiin verrattuna myös ”hieman aikuisempaan makuun”. Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found