Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Boršč - JPop.com
Artist info
Boršč

Boršč

Boršč


Boršč je reper trenutno aktuelan sa pesmom „4x4“ za koju je nedavno i snimio spot. Iza ovog nadimaka nalazi se Dušan Vergaš, student pete godine Medicinskog fakulteta, a za nadimak kaže da simbolizuje širok spektar polja inspiracije i autentičnosti, koji poentiraju u vidu njegovih tekstova i načina interpretacije Takođe nadimak šaljivo asocira na Borču, kraj u kome je ovaj reper ranije živeo. Pre otprilike dve godine počeo je priprema Read more on Last.fm
Boršč je reper trenutno aktuelan sa pesmom „4x4“ za koju je nedavno i snimio spot. Iza ovog nadimaka nalazi se Dušan Vergaš, student pete godine Medicinskog fakulteta, a za nadimak kaže da simbolizuje širok spektar polja inspiracije i autentičnosti, koji poentiraju u vidu njegovih tekstova i načina interpretacije Takođe nadimak šaljivo asocira na Borču, kraj u kome je ovaj reper ranije živeo. Pre otprilike dve godine počeo je priprema materijal za svoj prvi rep album koji bi trebao da bude objavljen u septembru pod nazivom „Zapaliću klavir“. Njegov prvi singl „4x4“ na satiričan način govori o posledicama površnosti i deficitu iskrenih emotivnih odnosa, kao i o značaju bezbednog seksa.

Spot je sniman u popularnoj beogradskoj Ulici Strahinjića Bana, gde se najbolje oslikavaju motivi iz pesme. Boršč je sarađivao sa Ajs Nigrutinom, a zatim i sa Timbetom koji je uradio muziku za singl „4x4“, kao i za još nekoliko pesama na albumu. Pored Ajsa i Timbeta, na albumu gostuje i Skaj Vikler, a ova zajednička pesma će najverovatnije biti naredni singl. Tako su članovi popularne rep grupe Bad copy pomogli da Borščov prvi album dobije šmek originalnog srpskog repa. Njegovi tekstovi, uglavnom humorističkog sadržaja i duhovite interpretacije, prožeti buntom, predstavljaju iskrenu želju da se u Beogradu, odnosno Srbiji, ustoliči zdrav sistem vrednosti.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
  • Tags
  • No tags found
Top Albums

show me more

showing 4 out of 5 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found