Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
BluesKings - JPop.com
Artist info
BluesKings

BluesKings

BluesKings


The Blues Kings spelen spetterende, ruige, broeierige, meeslepende en soms hypnotiserende eigen nummers. Met zijn grotendeels autobiografische songs zorgt frontman/zanger Herbie Grezel voor een pure en onmiskenbare sfeer. Hij staat bekend om zijn imponerend bluesharpspel, met strakke frasering en volle toon. Het karakter van de nummers wordt mede bepaald door de stuwende, vette gitaarrifs van gitarist/bluesveteraan Eric Zuidema. Zijn spel is vaak een naadloze, zessnarige verlenging van de mondharmonica. Read more on Last.fm
The Blues Kings spelen spetterende, ruige, broeierige, meeslepende en soms hypnotiserende eigen nummers. Met zijn grotendeels autobiografische songs zorgt frontman/zanger Herbie Grezel voor een pure en onmiskenbare sfeer. Hij staat bekend om zijn imponerend bluesharpspel, met strakke frasering en volle toon. Het karakter van de nummers wordt mede bepaald door de stuwende, vette gitaarrifs van gitarist/bluesveteraan Eric Zuidema.

Zijn spel is vaak een naadloze, zessnarige verlenging van de mondharmonica. De gedreven bassist Jan-Joris Sportel geeft de songs een extra dimensie door zijn krachtige timing en diepe basgeluid. Samen met de drums vormt hij de motor van de band. De ritmesectie wordt gecompleteerd door drummer Gerrit Bruinink.

Het gemak en de inventiviteit waarmee Gerrit speelt, zorgt in combinatie met de sound van de overige Kings voor het unieke geluid van de band. THE BAND: Herbie Grezel bluesharp/vocals Eric Zuidema guitar/vocals Jan-Joris Sportel bass Gerrit Bruinink drums MORE INFO: WEBSITE | BOL.COM Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
showing 2 out of 2 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found