Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Anna and the Barbies - JPop.com
Artist info
Anna and the Barbies

Anna and the Barbies

Anna and the Barbies


2004 szeptemberében alakult a zenekar Budapesten, Pásztor Anna és jómagam Pásztor Sámuel alapító tagok „jóvoltából". Az első próbák megkezdésekor már le volt kötve egy novemberi buli, ami jótékonyan hatott a próba folyamatra. Tekintettel arra, hogy sehogy sem akart összeállni a hangzás, viszont a közeli koncert időpont nem engedte, hogy szétessen a csapat. Sikeresen lement végül a bemutatkozás, amit hamarosan követett pár hasonló kisebb koncert. Read more on Last.fm
2004 szeptemberében alakult a zenekar Budapesten, Pásztor Anna és jómagam Pásztor Sámuel alapító tagok „jóvoltából". Az első próbák megkezdésekor már le volt kötve egy novemberi buli, ami jótékonyan hatott a próba folyamatra. Tekintettel arra, hogy sehogy sem akart összeállni a hangzás, viszont a közeli koncert időpont nem engedte, hogy szétessen a csapat. Sikeresen lement végül a bemutatkozás, amit hamarosan követett pár hasonló kisebb koncert.

Ezen felbuzdulva Anna gondolt egy nagyot. Megálmodott egy nagy koncertet a Moulin Rouge-ban. Vendég énekesekkel, Táncosokkal, hatalmas rokokó kosztümökkel, látványos fény technikával, kivetítőkkel stb. Ezt az ötletet megfejeltük még azzal, hogy az addigra elkészült zenei anyagunkat egy CD formájában hozzuk ki, és áruljuk a koncerten, valamint csináljunk az egészből egy koncert DVD-t.

A zenekar harmadik vagy negyedeik koncertjéről beszélünk, és így természetesen a kutya nem ismert minket... Gyakorlatilag borítékolható volt a kudarc, anyagi és minden más szempontból. Nem így történt! Igaz, hogy az első december végi időpont (szeptemberben alakult a zenekar!!!*%"§???!!!!) meghiúsult, és úgy tűnt nem lesz semmi az egészből, de 2005 januárjában adódott újabb lehetőség. Két napra bevettük magunkat a Moulin-ba és megkezdődtek a próbák.

Egyik vendég fellépő követte a másikat. Mindenkivel két-háromszor átvettük a számait, aztán jött a következő. Az első nap valamikor hajnali öt körül ért véget a próba. Már mindenki túl volt az összes létező holtponton...

Egyszer csak, valaki elkezdett játszani valamit, aztán a többiek szép lassan bekapcsolódtak, majd kezdtek a táncosok is fölszivárogni a színpadra. Végül egy óriási jam-mé fajult az egész, eszeveszett szólókkal mind a zenészek mind a táncosok részéről. Hihetetlen élmény volt! Másnap reggel irány a tévékbe riportok stb. Délre az egész zenekar kinyúlva feküdt szerte szét a Moulin-ban.

Nem akarom sokat ragozni, de életünk egyik legszebb estélyét éltük meg aznap. A koncert remekül sikerült. Tömve volt a hely. Úgy érezhettük magunkat mint egy befutott zenekar a legszebb napjain.

Sikerült a lemezt is tető alá hozni. Később Passionfruit néven került „kiadásra" a CD Baby nevű amerikai online zeneterjesztő hálózatnál Elkészítettük a DVD-t is. (Egyenlőre fiókban pihen) Küldetés teljesítve... Pár nap múlva adtunk egy borzalmas technikai malőrökkel tarkított koncertet, amin a mostani kiadónk először megnézett minket.

(Moulin-ra pont nem értek rá. Váááá....) Nem tudom mit láttak bennünk aznap este, de hál' Istennek így is sikerült meggyőznünk őket. Elkezdődtek a tárgyalások lemezszerződés ügyben, amit végül 2007 januárjában sikerült befejeznünk. Nincs kedvem se leírni, mennyi kacskaringó, és útvesztő után sikerült végül pontot tenni erre a majd' két éves időszaknak a végére, de elég róla annyi, hogy közben Annán és rajtam kívül az egész zenekar lecserélődött, és többször úgy nézett ki, hogy semmire nem jutunk.

2007-re az új felállás: Pásztor Anna - rap, ének ; Pásztor Sámuel - gitár, ének ; Delov Jávor - dob ; Dr. Jeff A. Matrixx - billentyuk ; Heilig Tamás - Basszusgitár 2007 szeptemberére kész lett az új lemez. A Medallion címet kapta.

Mintegy érdemérem gyanánt a lemez megjelenését megelőző kudarcok, és véget nem érő munkálatok sikeres átvészelése illetve befejezése jutalmául. Az első klipünk szintén szeptemberre készült el a Tangó c. számhoz. Október végén elkezdte játszani az MTV.

Bekerült több rádió repertoárjába. Végre elindult valami! 2008 februárjában megjelent a lemez. És most itt az új klip Álmatlan. Nem gondolom, hogy a fentiekben sikerült teljesen átfogó képet nyújtanom az Anna and the Barbies egyenlőre egyébként sem túl hosszú történetéről, de némi ízelítő gyanánt remélem megteszi.

Simi 2008 Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found