Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
AndyOp - JPop.com
Artist info
AndyOp

AndyOp

AndyOp


Andy Op er en 25-årige rapper, der på få år har fået slået sit navn fast og skabt sig en karriere som professionel musiker. Samtidig har han udfordret de etablerede navne og gjort op med bling-bling og gangsta-glorificering i dansk rap. Som Information bemærkede tidligere i år: ”AndyOp er bærer af en ny tendens i den danske hiphop: det handler om at have noget på hjerte”. AndyOp leverer meget mere end bare underholdning. Indholdet i musikken spiller en afgørende rolle og rapperen er ikke bange for at tage stilling. Read more on Last.fm
Andy Op er en 25-årige rapper, der på få år har fået slået sit navn fast og skabt sig en karriere som professionel musiker. Samtidig har han udfordret de etablerede navne og gjort op med bling-bling og gangsta-glorificering i dansk rap. Som Information bemærkede tidligere i år: ”AndyOp er bærer af en ny tendens i den danske hiphop: det handler om at have noget på hjerte”. AndyOp leverer meget mere end bare underholdning. Indholdet i musikken spiller en afgørende rolle og rapperen er ikke bange for at tage stilling.

Engagementet skinner igennem i koncertforedraget ”The Message”, der blander live-rap og foredrag om ghettodannelse og integration – med inspiration i rapperens egen baggrund. AndyOp har besøgt mere end 40 folkeskoler med arrangementet og har netop planlagt en større forårsturné. I januar 2008 udsendte den karismatiske rapper sit debutalbum, ”Nærmest Perfekt”. Pladen fik flot omtale og massiv medieopmærksomhed. Berlingske Tidende uddelte fire stjerner og skrev, at ”AndyOp besidder den nødvendige sproglige skarphed, frygtløshed og uforskammethed, der skal til for at gå op imod den rapmainstream, han ser som fordummende, falsk og usympatisk”. "Hiphop-kulturkampen er i gang”, rapper AndyOp på nummeret ”Opsang” og konkluderer, at noget nyt er på vej.

Forberedelserne af det næste album er i gang, og det helt store gennembrud kunne være på vej. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 15 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found