Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Ana Maria - JPop.com
Artist info
Ana Maria

Ana Maria

Ana Maria


Ana Maria Georgescu si-a inceput cariera muzicala la 4 ani, fiind indrumata de profesorii Ioan Muresan si Petre Gligutza. Acum are 22 ani si este foarte ambitioasa. S-a nascut in Simleul Silvaniei. S-a inscris la Palatul Copiilor din Zalau unde a cantat muzica usoara pentru copii, compusa de Marius Teicu. In paralel a studiat chitara, acesta fiind instrumentul care mai tarziu o va atrage spre muzica pop. A castigat mai multe premii la diferite festivaluri. Read more on Last.fm
Ana Maria Georgescu si-a inceput cariera muzicala la 4 ani, fiind indrumata de profesorii Ioan Muresan si Petre Gligutza. Acum are 22 ani si este foarte ambitioasa. S-a nascut in Simleul Silvaniei. S-a inscris la Palatul Copiilor din Zalau unde a cantat muzica usoara pentru copii, compusa de Marius Teicu.

In paralel a studiat chitara, acesta fiind instrumentul care mai tarziu o va atrage spre muzica pop. A castigat mai multe premii la diferite festivaluri. Locul I la Festivalul Micul Print ; Locul III la Ursuletul de Aur de la Baia Mare ; Rampa de lansare a reprezentat-o emisiunea. Trupa de Soc. de la Timisoara, prezentata de Dan Negru.

Albumul ei contine 10 piese printre care si un remix la melodia , Ochii tai. Piesa in varianta originala este primul extras pe single, are videoclip si ii apartine lui Sandi Deac (Desperado). Stilul muzical abordat este pop, mai putin intalnit in muzica romaneasca la acest moment. Vreau sa aduc ceva nou, mai multa candoare si mai mult suflet in muzica spune Ana Maria.

Considera ca are chemare spre muzica, dar deocamdata, scoala ramane pe primul loc in viata ei. Isi doreste sa devina avocat, mai ales pentru a respecta traditia in familie. In timpul liber scrie versuri inspirandu-se din Ion Minulescu, poetul ei preferat. Ca stil vestimentar prefera lucrurile simple, retro in special.

Talentata artista a cucerit trofeul Mamaia 2001 cu piesa Ochii tai - muzica si text Sandy Deac. Ea a filmat si un videoclip la melodia Eu voi canta. Clipul este regizat de Petre Nastase si ne-o infatiseaza pe Ana Maria exact asa cum e ea: ingenua, sensibila si foarte convigatoare. Al doilea album se intituleaza Vine seara lui Craciun si contine 8 melodii o piesa originala compusa de Sandy (chiar piesa ce da titlul discului) plus 7 prelucrari ale unor colinde celebre : Astazi s-a nascut Hristos , Mos Craciun , Silent Night , Jingle Bells etc.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found