Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Aleksandra Perović - JPop.com
Artist info
Aleksandra Perović

Aleksandra Perović

Aleksandra Perović


Aleksandra Perović rođena je 1979. godine u Beogradu. Kao malu ostavio ju je otac tako da je odrasla sa svojom majkom i 10 godina mladjim bratom Andrejom. Popularnost je stekla u grupi “Moby dick” gde je zamenila pevačicu Anu Stanić, koja je do 1998 godine pevala za “Moby dick”. Bavila se tenisom, ritmičkom gimnastikom, klizanjem i modernim baletom. Kasnije je počela da se bavi manekenstvom i držala je kurseve manekenstva u Prištini. 2001. godine je zamenila Anu Stanić i počela da peva u grupi “Moby dick”. Read more on Last.fm
Aleksandra Perović rođena je 1979. godine u Beogradu. Kao malu ostavio ju je otac tako da je odrasla sa svojom majkom i 10 godina mladjim bratom Andrejom. Popularnost je stekla u grupi “Moby dick” gde je zamenila pevačicu Anu Stanić, koja je do 1998 godine pevala za “Moby dick”.

Bavila se tenisom, ritmičkom gimnastikom, klizanjem i modernim baletom. Kasnije je počela da se bavi manekenstvom i držala je kurseve manekenstva u Prištini. 2001. godine je zamenila Anu Stanić i počela da peva u grupi “Moby dick”. Za “Moby dick” je izdala ukupno tri albuma.

2007. godine je izdala svoj prvi solo album da bi nakon toga izdala još par singlova do sad. Učestvovala je na brojnim festivalima kao sto su “Beovizija”, festivali u Herceg Novom i Vrnjačkoj Banji… Četiri godine je bila u vezi sa frontmenom grupe “Moby dick”, Srdjanom Čolićem. Njene najpoznatije pesme su: “Opijum”, “Nedelja”, “Noćas budi moj” i druge.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found